Пользовательское соглашение, Политика конфиденциальности, Правила


Chat video në anglisht

Chat video në anglisht.

Etiketimet

.Sot shumë njerëz dinë për mundësitë e video chat ruletë ruse. Edhe më shumë njerëz përpiqen të hyjnë në këtë burim të paktën një herë në ditë, në mënyrë që të bisedojnë lirshëm me njerëzit e tjerë: nga qytetet e tjera, vendet dhe kontinentet. Video bisedë Ruleta ruse është e përshtatshme sepse të gjithë flasin kryesisht rusisht në këtë burim. Përndryshe, nuk ka kufizime.
Kohët e fundit, biseda me video ruletë ruse po bëhet gjithnjë e më popullore. Kështu që është koha të flasim për etiketimet në video chat ruletë ruse. Kjo pyetje shqetëson shumë netizens. Ky artikull do të trajtojë çështjet e mëposhtme:
 • hatfarë është etiketimi në video chat "Ruletë ruse"

 • pse duhet të ndiqni etiketimet në një video chat
 • lloje të mirësjelljes në video chat Ruletë Ruse
 • rregullat themelore të sjelljes në video chat ruletë ruse

 • si të bëhesh një bisedues i shkëlqyeshëm në ruletën ruse të bisedës me video


  A tani le të kalojmë shkurtimisht nëpër të gjitha pikat e mirësjelljes në video chat roulette. Le të fillojmë me pyetjen e parë:  Whatfarë është etiketa në chat video Ruletë ruse?

  Të gjithë e dinë që etiketimi është rregull sjelljeje në situata të caktuara dhe në vende të caktuara. Do të jetë njësoj në internet. Etiketat në internet dhe në bisedat video janë rregullat e sjelljes, si dhe pamja, mënyra, por vetëm tashmë në internet. Etiketat e Internetit nuk janë shumë të ndryshme nga etiketimet e thjeshta. Por akoma ka dallime. Kjo është ajo për të cilën do të flasim gjatë diskutimit të rregullave të mirësjelljes në video ruletë ruse. Gjithnjë e më shumë njerëz duan të bëjnë miq të rinj, apo edhe miq, në internet. Video biseda janë më të favorshme për këtë.
  Sot, të gjithë mund të shkojnë në çdo video chat dhe të gjejnë dikë për të biseduar. Ruleta e bisedave me video ndryshon nga biseda e thjeshtë video në disa karakteristika:
  Bashkëbiseduesi
 • ofroi komplet të rastit
 • Ju mund të ndërprisni një bisedë në çdo kohë dhe të filloni të bisedoni me njerëz të tjerë.
 • nuk duhet të regjistroheni për të filluar bisedën
 • Ju mund të bisedoni me disa persona në një seancë.


  isshtë këto tipare që diktojnë rregullat e sjelljes gjatë komunikimit në ruletë chat video. Sidomos në video chat ruletë ruse. Rregullat e sjelljes gjatë një bisede në internet janë të thjeshta dhe të kuptueshme për të gjithë. Sidoqoftë, ia vlen të dimë për ta pa dështuar. Dhe sa më shpejt të mësoni këto rregulla, aq më e qetë dhe e këndshme do të jetë biseda me bashkëbiseduesit e tjerë. Sa më shumë përfitime do të keni si bashkëbisedues.Ky tashmë mund të jetë një tregues i etikës së keqe. Dhe anasjelltas, nëse respektohen rregullat e sjelljes në rrjet në video chatetë ruse, atëherë bashkëbiseduesit me kënaqësi komunikojnë dhe propozojnë të kërkojnë takime në internet me ju. Kjo është e vërteta e thjeshtë: nëse respektoni etiketën, atëherë komunikimi do të sjellë kënaqësi të madhe nga vetë procesi. Dhe një person që pëlqehet nga të tjerët si bashkëbisedues do të ketë më shumë të ngjarë të bëjë miq ose njohës të rinj. Ose thjesht bisedoni për argëtim.  Nëse vëzhgoni etiketimet në ruletë chat video, atëherë lehtë mund të gjeni shumë avantazhe nga bashkëbiseduesit e tjerë. Dhe gjithashtu është e mundur që të filtrohen kandidatët e padenjë për komunikim në një kohë mjaft të shkurtër. Nuk është sekret që moderatorët i kontrollojnë ankesat dhe i ndalojnë ato përreth orës, apo edhe njerëz të mirë që nuk silleshin sipas rregullave. Nëse nuk vëzhgoni etiketimet që janë miratuar në ruletën e bisedës video, atëherë ata mund të shkruajnë një ankesë kundër jush dhe në këtë rast do të ketë një probabilitet të lartë të ndalohet për një kohë. Nëse ankesat pranohen shumë shpesh, atëherë mundësia e vërtetë e ndalimit do të shfaqet përgjithmonë.
  Kjo mund të jetë një nga arsyet kryesore dhe përgjigjet e pyetjes: pse është video ruletë për të vëzhguar etiketimet?
  Kjo, sigurisht, është përgjigjja, por jo e vetmja. Përveç një ndalimi të mundshëm, ka disavantazhe të tjera nëse etiketa nuk respektohet. Për shembull, mund të lindë një situatë kur ju pëlqen vërtet personi me të cilin po flisni dhe dëshironi të vazhdoni të flisni me të, por nuk dini si ta bëni këtë. Ky do të jetë gjithashtu një element i mirësjelljes. E gjithë etiketa është rregulla e komunikimit. Dhe të dini se si të shtoni një dhomë individuale për komunikim, gjithashtu mund të jetë pjesë e rregullave të mirësjelljes.
  Nëse bashkëbiseduesi është i trembur dhe i heshtur për shumë kohë, atëherë ai shkel edhe rregullat e mirësjelljes. Në fund të fundit, çdo komunikim përfshin veprime të ndërsjella. Prandaj, do të jetë e çuditshme nëse njëri do të flasë gjatë gjithë kohës, dhe tjetri do të jetë vazhdimisht i heshtur.
  Theshtë respektimi i mirësjelljes që e bën video ruletën ruse të bisedojë të këndshme dhe të dobishme.  Llojet e mirësjelljes në video chat Ruletë Ruse.  Etiketat

  mund të ndryshojnë. Pjesa më e madhe e rregullave të mirësjelljes mund të ndahen në:
  Etiketat e veshjeve

 • Etiketimet

 • Etiketë përbërjeje • Këto lloj etiketimesh mund të konsiderohen më të rëndësishmet kur komunikoni në video chat ruletë ruse. Le të shikojmë dhe analizojmë në detaje çdo lloj etikete.
  Etiketat e veshjeve do të thotë që ju duhet të visheni gjatë një seance bisede në internet. Të paktën për respektin e bashkëbiseduesit të tij. Vajzat dhe gratë nuk duhet të tregojnë gjinjtë e zhveshur dhe pjesë të tjera të trupit të tyre që do të lënë të kuptohet për seks në asnjë mënyrë.
  Një burrë është gjithashtu më mirë të vishet.Kjo do të thotë që të dy bashkëbiseduesit duhet të vishen ndërsa bisedojnë me ruletën ruse.
  Nëse flasim për etiketat e kozmetikës, atëherë gjithçka është më e thjeshtë. Nëse vishni përbërjen shumë të ndritshme, ajo menjëherë mund të largojë një bashkëbisedues të mundshëm. Ose mbase tërhequr. Asnjëherë nuk e dini me siguri. Prandaj, vajzat janë më mirë të përqendrohen në emocionet e tyre. Nëse jeni të rehatshëm në përbërjen e ndritshme, mund ta bëni. Nëse është e rehatshme pa grim, atëherë nuk mund ta bëni fare.
  Por akoma ia vlen të kujtojmë se "ata takohen nga rroba, por të shoqëruara nga mendja". Sekondat e para janë më të rëndësishmet kur kërkoni një bashkëbisedues. Dhe në sekondat e para ju vlerësoheni pikërisht në pamje. Prandaj, mendoni me kujdes se çfarë do të vishni dhe si të vendosni përbërjen. Dhe mos harroni për hairstyle. Të paktën krehja nuk ndërhyn.
  Nëse vëzhgoni këto lloje të mirësjelljes: etiketimet e veshjeve, sjelljes dhe përbërjes, atëherë biseda në ruletë chat video sigurisht që do të sjellë fryte: do të gjeni bashkëbisedues të këndshëm dhe komunikimi do të bëhet i paharrueshëm.  Rregullat themelore të video biseduar në ruletë ruse

  Shqiptarët shkojnë në biseda me video në mënyrë që të bisedojnë dhe të pushojnë pak pas punës së një dite të vështirë. Në të njëjtën video chat, ruleta ruse mund të takojë njerëz nga vende të ndryshme, qytete, status të ndryshëm shoqëror dhe nivele të ndryshme të ardhurash. E gjithë kjo së bashku ju lejon të flisni lirshëm dhe në të njëjtën kohë të merrni shumë emocione të këndshme.
  Vërtetë, e gjithë kjo është e mundur vetëm duke iu nënshtruar rregullave të rrepta të sjelljes në ruletë chat video. Rregullat e sjelljes përfshihen gjithashtu në etiketë. Respektimi i tyre do të thotë që ju jeni një bisedues i këndshëm që respekton ndjenjat e tij dhe respekton partnerin e tij të komunikimit.
  Dhe tani le të shohim të gjitha rregullat e komunikimit në lidhje me etiketimet.
  Këtu janë rregullat themelore për të komunikuar në chat video Ruletë ruse:
 • bëhu i sjellshëm
 • Respektoni ndjenjat e bashkëbiseduesit
 • Respektoni veten dhe ndjenjat tuaja.
 • zgjidhni një bashkëbisedues të interesave
 • vazhdoni bisedën

 • ndalojnë komunikimin e panevojshëm dhe të rrezikshëm


  Këto janë rregulla, nëse shprehen në gjuhën e mirësjelljes. Tani le të shohim të njëjtat rregulla përsa i përket videove të ruletave ruse. Kjo është ajo që ata thonë:
 • Nuk mund të jesh i pasjellshëm dhe të përdorësh fjalë betimi
 • nuk mund ta fyesh një person për asnjë arsye: gjininë, moshën, ngjyrën e lëkurës, besimet fetare, pikëpamjet politike.

 • nuk mund të përdorësh seks për komunikim
 • nuk mund të paraqitesh në kornizë lakuriq
 • Ju nuk mund të tregoni objekte të tjera në vend të vetes dhe fytyrës tuaj.


  Këto janë rregullat themelore. Nëse ato respektohen rreptësisht, komunikimi, përsëris edhe një herë, do të sjellë vetëm rezultate pozitive.Moderatorët rusë të bisedave në ruletat ruse kalojnë një ditë e natë, duke i zgjidhur ankesat. Dhe mjaft shpesh ata vizitorë të bisedave me video ruletë ruse që shkelin të paktën një nga rregullat janë të ndaluara. Vërtetë, ata nuk ndalojnë përgjithmonë, por për një kohë të caktuar. Por nëse gabimi është i madh ose shumë serioz, atëherë ato mund të ndalohen përgjithmonë. Kjo do të thotë që ju mund të humbni mundësinë për të biseduar ruletë ruse nga marrëzia juaj.
  Prandaj, është jashtëzakonisht e rëndësishme të ndiqni rregullat e komunikimit në video ruletë ruse.
  Nëse kjo është hera juaj e parë që po bisedon me ruletën ruse, mund të filloni një bisedë rastësore për gjithçka në botë.
  Disa vizitorë janë shumë të vështirë për të lundruar në vend. Njerëz të tillë shpesh humbasin dhe nuk dinë ta vazhdojnë bisedën, nëse bashkëbiseduesi hesht dhe nuk bën ndonjë përpjekje për të vazhduar bisedën.
  Dy mundësi janë të mundshme këtu:
 • Ju si një bashkëbisedues më aktiv bëni pyetje drejtuese ose propozoni një temë për diskutim.
 • thjesht e fikni këtë person dhe kërkoni një tjetër


  Për fat të mirë, në video chat ruletë ruse ka një mijë e një mënyrë për të kërkuar një bashkëbisedues të ri. Në parim, faqja është duke biseduar me ruletë ruse dhe bazohet në një kërkim të rastit për një partner komunikimi.  Si të bëhet një bashkëbisedues i ftohtë roulette video ruse.  Më shumë, shumë përdorues të videos chat roulette ruse po bëjnë këtë pyetje. Në të vërtetë, në ëndrra pothuajse çdo person e sheh veten të suksesshëm. Të suksesshëm në bisedën me video, do të thotë një i ri i shoqërueshëm, aktiv, i sigurt. Por çfarë të bëni nëse nuk jeni aq të shoqërueshëm dhe plotësisht të pasigurt?
  Veprimet e mëposhtme mund të ndihmojnë:
 • Mendoni përpara se të flisni për atë që do të bisedoni me një person tjetër.
 • Mendoni se si të filloni një bisedë. Më e zakonshme është të thuash "Përshëndetje! Si je?" Dhe mos mendoni se kjo është një frazë e egër me shekuj. Aspak. Nëse thua me edukatë dhe me një
 • të mirë
  Shprehja
 • në fytyrën e kësaj fraze, atëherë 85% e bisedës do të vazhdojnë.

 • vishen ashtu si te lutem. Kjo nuk do të thotë që ju mund të vishni mbathjet tuaja dhe të mos shqetësoheni ndryshe. Tornoja e zhveshur mund të gabohet nga shumë për diçka provokuese dhe as të fillojë një bisedë. Por bluza dhe xhinse tashmë do të shkaktojnë simpati dhe do të ketë një mundësi për të vazhduar bisedën. Po, një kostum i rreptë në chat video është i padobishëm.

 • është më mirë të kreh flokët. Kush dëshiron të flasë me një person të ashpër?

 • Buzëqeshje
 • . Buzëqeshni, por mos qeshni. Përndryshe, ata mund të mendojnë se ju jeni duke qeshur me personin me të cilin po flisni. Dhe kjo mund të shkaktojë një dëshirë të klikoni në butonin "Tjetër". • Dhe në përgjithësi, mos harroni se gjithçka në video chat është njerëz të zakonshëm, me tregimet dhe përshtypjet e tyre. Dhe shumë njerëz do të komunikojnë po ashtu dhe për herë të parë.Mund të jetë e vlefshme madje të pranojmë se ju jeni këtu për herë të parë.
  Le të kujtojmë edhe një herë se çfarë të shmangni ndërsa bisedoni me ruletën ruse:
 • i pasjellshëm
  Vrazhdësi

 • zanudstva

 • Qetë heshtje
 • ulërima me zë të lartë
  97,007Tema tematike për bisedë
  97,007 pjesë të zhveshura të trupit
 • Paraqitjet në kornizë në vend të fytyrës së objekteve të tjera


  Dhe le të kujtojmë se çfarë duhet të jetë në procesin e komunikimit në video chat Ruletë ruse:
  Miqësi

 • 97,007 emocione pozitive
 • mbështetje bisede
 • Pajtim reciprok për të vazhduar bisedën


  Nëse ndodh papritur që shkuat në një video chat në ruletë ruse, por u ndërrove disa herë me radhë, mos u dëshpëro. Ka të ngjarë që njerëzit kërkojnë njerëz të tjerë për të biseduar. Mos u humbni dhe vazhdoni të kërkoni për bashkëbiseduesin tuaj. Në më pak se pesë minuta, ai do të gjendet. Dhe do të fillojë një bisedë e ëmbël dhe e këndshme.


  .
 • Яндекс цитирования Rambler's Top100